Serviceeftersyn

Serviceeftersyn på alle bilmærker

Hos Lindegaardens Auto udfører vi serviceeftersyn og reparation på alle vogntyper og modeller.

Alle serviceeftersyn bliver udført efter fabrikantens anvisninger og krav, uden at du mister fabriksgarantien.

​Ved et serviceeftersyn hos os tjekker vi følgende:​

Dæk

Trænger bilen til nye dæk, eller måske blot en afbalancering eller lapning, så klarer vi det hurtigt og enkelt mens du venter. Gode kvalitetsdæk kan give din bil bedre vejgreb, bedre brændstof-økonomi og mindre dækstøj. Husk, dine dæk er den eneste kontaktflade din bil har med vejen, så det er vigtigt at de altid er i orden. Vi kontrollerer altid dine dæk i forbindelse med serviceeftersyn på din bil.

 
Bremser

Vi kontrollerer bremseevnen på bremsestand, smører eller udskifter, så din bil igen bremser som ny. Vi anbefaler, at få efterset og renset dine bremser jævnlig og kontrolleret belægningen på bremseklodser og bremsebakker, så de ikke slider unødigt på bremserskiver og bremsetromler.

Vi udfører ofte reparation af bremser, hvilket vi er dygtige og hurtige til. For dig betyder det billig reparation eller udskiftning af bremser, uden at det går ud over kvaliteten eller sikkerheden. Vi kontrollerer altid dine bremser i forbindelse med serviceeftersyn på din bil.

 
​Undervogn

Din undervogn er mindst lige så vigtig som dine dæk og bremser, og du bør sikre at både støddæmpere, fjedre og kræningsstabilisatorer / bøsninger er i orden. Vi gennemgår altid din undervogn i forbindelse med bil service.

 

Tandrem

Motorens tandrem er en vital del, der altid bør skiftes inden for fabrikantens foreskrevne km / periode. Skiftes den ikke i tide kan den i værste tilfælde knække med motorhaveri, og en dyr reparation til følge. Vi hjælper gerne med skift af tandrem ved f.eks. et serviceeftersyn.

Olieskift

Motorolien smører din motors bevægelige dele, og sørger for at din motor yder optimalt, selv efter mange km. Skiftes olien ikke efter fabrikantens forskrifter kan det medføre øget slid på motoren.

Du bør jævnligt kontrollere oliestand og efterfylde om nødvendigt. For lave oliestand eller manglende olie kan i værste tilfælde ødelægge din bils motor.

Aircondition service/ Klimaanlæg service

Vi kontrollerer og efterfylder om nødvendigt din bils aircondition eller klimaanlæg, ligesom vi kan behandle dårligt lugt fra anlægget. 

​Trænger dit klimaanlæg til en efterfyldning kan det også skyldes en utæthed i systemet. Her kan vi med sporvæske finde hullet og reparere, hurtigt og effektivt. 

 

Professionelt serviceeftersyn

Skal bilen synes, så kan vi klare alle reparationer og evt. rustarbejde, så din bil kan synes. Vi kan også klare selve synet for dig.

 

​Hvad koster serviceeftersyn?

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om vores priser og tilbud på serviceeftersyn. Vi giver dig gerne en god pris!

 

​Kontakt os

Vores kunder henvender sig primært fra Aalborg, Frejlev, Nibe, Støvring og Skørping. Men vi hjælper også mange, som kommer fra andre områder.

Du kan kontakte os på telefon 51 75 90 00 eller på e-mail [email protected], så er Mikal klar til at høre fra dig.​