Klargøring af bil til syn

Lokalt synstjek af din bil

Leder du efter en dygtig mekaniker i nærheden af Nibe, Aalborg eller Støvring til klargøring til syn? Så er Lindegaardens Auto et sikkert valg for dig! Vi er også Carspot, som er et kvalitetsstempel for dig som kunde.

​Vi er din lokale mekaniker. Når din bil skal til syn, er det vigtigt, at den er klargjort inden. Vi hjælper dig med synsklargøring. Det er for eksempel at tjekke bilens bremser og bremseevne, undersøge lysene på bilen, og andre dele af bilen skal undersøges.

​Måske tænker du, hvorfor du skal investere i klargøring af bil til syn? Klargøring til syn kan have stor betydning for, om bilen går igennem uden fejl. Det gør det billigere for dig, fordi bilen går igennem syn første gang. Når bilen kommer til syn, ser man på, om bilen er sikker for bilisten og andre i trafikken, og om den forurener mere end almindeligt.

 

​Klargøring til syn kan give dig store besparelser

Vi hjælper dig med alle de punkter, hvor bilen kan optimeres, så den bliver klar til syn. Synstjek af bil indebærer et tjek op på alle dele af bilen for at sikre os, at den lever op til de krav, som de vil have til syn.

 

Kontakt os

Vores kunder henvender sig primært fra Aalborg, Frejlev, Nibe, Støvring og Skørping. Men vi hjælper også mange, som kommer fra andre områder.

Du kan kontakte os på telefon 51 75 90 00 eller på e-mail [email protected], så er Mikal klar til at høre fra dig.​.