Autoreparation

Professionel autoreparation

Lindegaardens Auto er et professionelt værksted, som har stor erfaring indenfor servicering og reparation af alle bilmærker. Som en del af vores autoreparation tilbyder vi fejlfinding, synsklargøring, service og eftersyn – og alt hvad dette måtte indebære. Vi sikrer dig altid høj kvalitet og sikkerhed udover det sædvanlige.

 

VI KLARER DET HELE

Du skal ikke til at køre flere steder hen for at få repareret din bil. Vi laver alle slags reparationer, service og former for vedligeholdelse. Dette gælder også bilens elektronik såsom gearkasse, motor, komfortanlæg. Desuden klarer vi pladearbejde i forbindelse med skade eller periodesyn.

 

HVIS UHELDET SKULLE VÆRE UDE

Så ring til os. Vi forstår, hvor frustrerende det er at få en skade på bilen. Derfor sørger vi for at yde en hurtig og effektiv service. Er der tale om en bule i siden eller et mere omfattende problem, så garanterer vi, at du kan køre sikkert fra os. Vi sørger nemlig for at gøre din bil så god, som ny. Hvis det tager længere tid at reparere din bil, så tilbyder vi dig selvfølgelig en lånebil.

ET KVALITETSSTEMPEL

- Lindegaardens Auto - carspot - Autoreparation

 

 

Vi er medlem af Carspot. Dette er en garanti for dig, som understreger, at vi er et autoværksted i topklasse. Dette indebærer, at vi altid servicerer din bil i overensstemmelse med fabrikantens krav, og at vi yder en tryg og fleksibel service. 

 

​Kontakt os

Vores kunder henvender sig primært fra Aalborg, Frejlev, Nibe, Støvring og Skørping. Men vi hjælper også mange, som kommer fra andre områder.

Du kan kontakte os på telefon 51 75 90 00 eller på e-mail [email protected], så er Mikal klar til at høre fra dig.​